Ćureći kebab
Sastojci.
450 g mlevene ćuretine,
pola crvene babure,
manji čen belog luka,
pola glavice crnog luka,
pola kašičice bibera,
pola kašičice kumina,
so
PRIPREMA
U blenderu usitnite papriku zajedno sa belim i crnim lukom. U to dodajte biber i kumin, pa dobro sjedinite. U činiju stavite mleveno ćureće meso i dodajte mu samleveno povrće sa začinima. Dobro izmesite da se sve sjedini i ostavite da se malo odmori. Vlažnim rukama vadite masu i oblikujte kebab. Rernu zagrejte na maksimum i pecite kebab 8–10 minuta, povremeno ga okrećući.
Search This Blog
Sunday, June 16, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment